Pioniersverkenning in Almelo

Ben je benieuwd naar wat pionieren is? Of loop je met ideeën rond om te gaan pionieren? Dan kan je een kijkje nemen bij de pioniersverkenning die op donderdag 21 november in Almelo wordt gehouden.

Op een verkendag pionieren krijgen bezoekers een overzicht van de laatste ontwikkelingen op pioniersgebied. Er wordt uitgelegd wat pionieren wel en niet is en bezoekers krijgen informatie over hoe ze zelf zou kunnen beginnen.


Op een verkendag is ook altijd een pionier aanwezig die iets vertelt over zijn of haar pioniersplek. Zo krijg je meteen een beeld van hoe pionieren er in de praktijk uit ziet. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

De regionale verkendag in Almelo kent een middag- en een avondprogramma. Het middagprogramma is bedoeld voor de betaalde krachten in de kerk: predikanten, kerkelijk werkers, jeugdwerkers etc. Het avondprogramma is voor kerkenraadsleden en geïnteresseerde gemeenteleden.

De verkendag wordt gehouden in De Ontmoeting, Hoornbladstraat 29a in Almelo. Van 15.00 uur tot 17.00 uur is het voor de predikanten en kerkelijke werkers. Van 19.30 uur tot 21.30 uur voor kerkenraadsleden en andere geïnteresseerden. Voor vragen kan men contact opnemen met Christiaan Cevaal (mail: c.cevaal@protestantsekerk.nl of tel. 06 – 15 90 8550). Wie wil komen, kan zich hier aanmelden.