Fotowedstrijd 'God in Salland'

‘God in Salland’. Dat is het thema van een foto-wedstrijd die vier kerken in het hart van Salland organiseren. De kerken van Wijhe, Olst, Wesepe en Raalte, verenigd in ‘Klein-Salland’ hebben de wedstrijd uitgeschreven.

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een camera op zak (vaak in de smartphone) en kan dan ook zomaar foto’s maken, constateren de initiatiefnemers in een bericht op de website. ‘Maak jij het perfecte plaatje (met of zonder een beetje geluk)? Vind je het leuk om foto’s te maken en ben je soms ook heel tevreden met het resultaat? Wij willen alle amateur-fotografen daarom uitnodigen om mee te doen aan deze wedstrijd’.

De mooiste foto’s worden door een jury van vier deskundigen (uit de vier Klein Sallandse kerken) plus de drie dominees van Klein Salland gekozen! De winnende plaatjes worden groot afgedrukt en in de vier kerken geëxposeerd.

Iedereen mag deelnemen, maximaal drie foto’s per deelnemer. Foto’s kunnen worden ingestuurd met een korte toelichting naar: godinsalland@gmail.com Deelnemen kan tot 1 oktober 2022.

Informatie is ook te vinden op de website:  https://www.pknraalte.nl/god-in-salland/
 
Thematische foto van een beeld uit de Anningahof