Foto: Gerrit Bril, tevens verbonden aan de classis als lutherse afgevaardigde, toonde de award 'kerkwebsite van het jaar 2023' tijdens koffie in de lutherse kerk te Zwolle. Hij prees bij die gelegenheid alle vrijwilligers die zich inzetten voor de nieuwsvoorziening.

Zwolse lutheranen ontvangen prestigieuze award 'website van het jaar 2023' 


De website van de lutherse kerk in Zwolle is één van de winnaars bij de verkiezingen website en kerkblad van het jaar 2023, georganiseerd door communicatiebureau De Zalige Zalm. De prijswinnaars werden zaterdag 18 november bekend gemaakt tijdens een werkdag 'Geloof in communicatie' in Barneveld. 

Gerrit Bril, één van de creatieve breinen achter de website van de lutherse kerk in Zwolle (zie:  https://www.elkz.nl/ ) hield zondag na de dienst de trofee omhoog tijdens de koffie. Hij vertelde desgevraagd dat de lutherse kerk met een oudere site ook al eens een prijs heeft gewonnen. Het voelt goed dat de nieuwe site evenzeer in de prijzen valt. 

De Zalige Zalm organiseert dergelijke verkiezingen, onder meer om het niveau van de sites te verbeteren en mensen handvaten aan te reiken waar ze op kunnen letten bij de opbouw van een website van de kerk.