Ring Enschede gaat zingen

De ring Enschede krijgt een originele invulling op 11 mei 2023. De ring organiseert dan een zangavond in de Ontmoetingskerk in Enschede. Daarvoor vraagt de kerngroep van de ring kerkelijke koren binnen de Ring om medewerking. Via de kerkenraden probeert men de diverse contactadressen te krijgen van de aanwezige koren.

De kerngroep  vraagt koren in de ring om mee te doen en een of twee liederen voor te bereiden, om die dan op de avond zelf ten gehore te brengen. Het is de bedoeling een avond ‘Gods lof’ te zingen met bekende liederen, en daarnaast ook nieuwe liederen te leren. Verder vindt men het belangrijk elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten te maken. De avond zal onder leiding staan van ds. Hanna Rijken, universitair docent ‘Theologie en de kunsten (in het bijzonder kerkmuziek)’ aan de Protestantse Theologische Universiteit.

De kerngroep vraagt kerkenraden vóór vrijdag 3 maart te reageren, door een mail te sturen naar: stuurgroep.ring.enschede@gmail.com ? De kerngroep van de ring Enschede bestaat uit: Andries Bijmold (Enschede), Anke de Boer-Hulstijn (Goor), Henk Grooters (Borne), Ds. Hennie Marsman (Losser) en Cees van der Sluijs (Goor).