Theologische vorming Rijssen viert vierde lustrum

De cursus Theologische Vorming Gemeenteleden in Rijssen, waarvan ds. Karel Hazeleger cursusleider is, bestaat dit jaar twintig jaar. Het vierde lustrum wordt gevierd op Deo volente zaterdag 13 mei. De organisatie nodigt (oud-) cursisten, docenten en bestuursleden uit dit moment te herdenken.


Centraal tijdens het programma staat een viering waarin de organisatie terugkijkt op de afgelopen 20 jaar. Er wordt ook ingegaan op de betekenis van de cursus voor deze tijd. De bezoekers zullen samen zingen, bidden, uit de Bijbel lezen en danken dat deze cursus al zoveel jaren in Rijssen vorm mag krijgen. De viering begint om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie of thee.

De lustrumviering vindt plaats op de les locatie, hervormd centrum Sion, Johannes Vermeerstraat 2 in Rijssen. Wij nodigen u allen van harte uit voor deze viering. Mensen kunnen zich aanmelden bij de secretaresse van de TVG Rijssen, Ria Harbers. Bereikbaar per email: tvgrijssen@gmail.com of telefonisch 06-20581532. Aanmelden kan tot 29 april.