Classicale afstemming van ZWO in Nijverdal

Welke ervaringen heeft men plaatselijk met zendingsprojecten? Zijn er mogelijkheden een groot project gezamenlijk als kerkelijke gemeenten op te pakken? Ter bespreking van deze en andere vragen worden alle ZWO-commissies, zendingscommissies en geïnteresseerden uitgenodigd op 9 maart 2023 in Nijverdal in gebouw ‘Het Centrum’, Constantijnstraat 7, van 19.30 uur tot 21.15 uur.

Menno Hanse zal tijdens deze samenkomst namens Kerkinactie een inleiding houden. Hij is consulent in de vacature van Evelien Vrolijk, die 2 jaar geleden een andere functie binnen de organisatie heeft gekregen. Tot nu toe liet een nieuwe coördinatie vanuit Utrecht nog wat op zich wachten, en daarom heeft Albert Hartkamp, voorzitter van ZWO in Nijverdal, in samenspraak met de dienstenorganisatie en collegae het initiatief genomen tot deze samenspreking.

De agenda ziet er ongeveer als volgt uit:
-       19.00-19.30 uur: inloop in het gebouw en (hernieuwde) kennismaking met elkaar met een kopje koffie/thee.
-       19.30 uur: Welkom + opening en gebed.
-       19.40 uur: Korte ronde met voorstellen van de deelnemers.
-       19.50 uur: Inleiding door Menno Hanse van Kerk in Actie.
-       20.15 uur: Pauze.
-       20.35 uur: Uitwisseling van activiteiten rond het zendingswerk van de projecten.
-       21.10 uur: Afronding en dankgebed.
-       21.15 uur: Einde van de bijeenkomst. Eventueel met elkaar nog wat napraten.

Albert Hartkamp schrijft: ‘We hopen dat velen van deze gelegenheid gebruik zullen maken en verzoeken jullie je hiervoor per email aan te melden. Voor diegenen die met het openbaar vervoer denken te komen is te vermelden dat het station Nijverdal op slechts 100 meter van het gebouw van samenkomst is gelegen. Voor diegenen die met eigen vervoer denken te komen is er op korte afstand ruime parkeergelegenheid/-kelder aanwezig is. Er zijn parkeergedeelten voorzien van blauwe strepen, waar u  2 uren kunt parkeren met een parkeerschijf. Na 21.00 uur is alles vrij. We hopen op een goede opkomst (liefst 2 personen per ZWO commissie)’. Correspondentie: a.hartkamp@planet.nl