Ds. Evert Everts relatiemanager voor kerken namens Open Doors

Open Doors heeft een relatiemanager voor de kerken aangesteld ds. Evert Everts, christelijk-gereformeerd predikant uit Schalkhaar / Deventer. Open Doors zet zich in voor vervolgde en bedreigde christenen oer de hele wereld. Het is de taak van Evert Everts om de kerken bij dat werk te betrekken, bijvoorbeeld door te wijzen op de mogelijkheid een spreker uit te nodigen en door om voorbede te vragen in de eredienst.

Open Doors is een organisatie waar tussen de 11 en 15 miljoen euro omgaat per jaar. Met het geld houden ze de verbindingen in stand en zorgen ze bijvoorbeeld voor Bijbels en bieden ze andere steun aan bedreigde christenen.

Open Doors geniet bij velen bekendheid door de jaarlijkse publicatie van een ranglijst met landen waarin christenen met indringende vervolgingen te maken hebben. Landen als Noord-Korea, Somalië, Jemen, Eritrea, Libië, Nigeria, Pakistan, Iran, Afghanistan en Soedan staan hoog op de lijst.

Kerkelijke gemeenten die aandacht aan de vervolgde christenen willen besteden kunnen contact zoeken met Open Doors. Voor hun website: klik hier.