Namen beschikbaar voor werk

Zo af en toe belt een predikant de classispredikant met de mededeling: ‘Mochten mensen iemand zoals ik nodig hebben, wil je mijn naam dan doorgeven?’ De classispredikant houdt er een lijstje van bij.


Mocht u als predikant zelf graag contact willen hebben met een predikant die tot voor kort in een gemeente stond, nu emeritus is, en beschikbaar is om met collegae-predikanten een pastoraal gesprek te voeren. Laat het weten, dan leggen we de verbinding. In dezen kan men ook contact zoeken met ds. Ferry Buitink (Dalfsen).

Mocht u als kerkenraad/gemeente een parttime-predikant zoeken, iemand voor korte tijd, getermineerd, laat het weten: er is een vrouwelijke predikante die zoiets in overweging wil nemen. In dezen kan men ook contact zoeken met ds. Klaas Dijkstra (Utrecht).

Mocht u als kerkenraad een zzp-er zoeken voor een afgebakende opdracht, ook daar hebben we namen voor in een kaartenbak van mensen die zich bij de classispredikant hebben gemeld.

Overigens is het ook mogelijk via de landelijke dienstenorganisatie te grasduinen in de namen die daar wellicht bekend zijn. De mensen die zich bij de classispredikant melden, zijn vaak van mensen die niet zijn gescreend door de classispredikant, maar die wel in de regio zelf beschikbaar zijn. U kunt Klaas van der Kamp bellen: 06 15 13 99 74.

De meeste namen zijn vertrouwelijk doorgegeven.
Van zzp-ers hebben we ook wel digitale imput. 
Voor Herman van Ekenhorst, klik hier
Voor Jan Boer, klik hier.