IJsselmuiden-Grafhorst zoekt kerkelijk werker

Wijkgemeente II van de Hervormde gemeente IJsselmuiden/Grafhorst zoekt per direct een Kerkelijk werker (0,5 fte per week). De kerkenraad is op zoek naar iemand die zich persoonlijk verbonden weet met de identiteit van de wijkgemeente en de Hervormd-Gereformeerde traditie. Van de kandidaat verwacht men een zelfstandige werkhouding plus een aantal jaren ervaring in het pastoraat en ander kerkelijk werk. Daarnaast wordt verwacht dat de kandidaat bereid is om ook in de avonden en weekenden te werken om bijvoorbeeld catechisatie te verzorgen of andere vormen van toerusting.

Profiel


De werkzaamheden zullen zich concentreren op het verlenen van pastoraat aan ouderen, samen met de predikant en de wijkouderlingen. Daarnaast kan participatie in het jongerenwerk gevraagd worden. Ook het leiden van rouwdiensten kan tot de taken behoren. De kerkenraad verwacht dat de kandidaat Kerkelijk werker theologisch geschoold is op HBO-GPW of universitair niveau.

Voor deze uitvoerende functie bied men een jaarcontract aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wijkpredikant, ds. M. van Dam, tel. 038 – 200 06 08, of de voorzitter van de wijkkerkenraad, dhr. B. Nentjes, tel. 038 - 3322774. Wie zich aangesproken voelt door de vacature kan solliciteren en de motivatie aangeven. Solliciteren kan tot uiterlijk 5 november a.s. door uw CV + motivatiebrief te sturen naar scribawijk2@dorpskerk.com