Workshop Kerkbalans

Het team fondsenwerving van de dienstenorganisatie biedt workshops ‘Actie Kerkbalans’ aan op 31 augustus in Open Hof in Kampen, op 1 september eveneens in Open Hof te Kampen en op 2 september in de Ontmoetingskerk in Enschede. Ook op 14 plaatsen buiten de classis Overijssel-Flevoland worden dergelijke ontmoetingen aangeboden. De workshops zijn bedoeld voor kerkrentmeesters en andere betrokken bij Actie Kerkbalans.

In de workshop delen de fondsenwervers hoe ze tegen de uitvoering van Actie Kerkbalans aankijken. Wat de kracht is en wat goed gaat. En waar ze kansen zien om dingen te verbeteren en de inkomsten te verhogen. Ook leggen ze uit hoe het aanvullende aanbod - Kerkbalans+ - in elkaar zit en hoe uw gemeente daar gebruik van kunt maken. Er is volop gelegenheid om met hen en elkaar hierover in gesprek te gaan.  

Aan het eind van de avond gaan de deelnemers naar huis met inspiratie en een aantal concrete verbeterpunten voor de uitvoering van Actie Kerkbalans. Ook kunnen deelnemers na het volgen van de workshop gebruikmaken van het aanvullende aanbod van Kerkbalans+ (deelname aan de workshop is hiervoor een vereiste). 

De workshops starten om 18 uur met een maaltijd. De workshops beginnen rond 19 uur en eindigen rond 21.30 uur. Per gemeente kunnen er twee deelnemers komen. Deelname is gratis, maar meldt u wel even aan. Kijk hier voor de locaties bij u in de buurt. Er zijn per locatie 12 tot 16 plekken beschikbaar.

Voor opgave klik hier