‘Zing voor de HEER een nieuw lied, zing voor de HEER, heel de aarde’ (Psalm 96: 1) (foto station Zwolle)

Kampen / Hellendoorn, 2024

Broeders en zusters, ambtsdragers,

De kerk onderscheidt zich van de wereld in de lofprijzing. We zingen als christenen om onze liefde voor God te laten merken. We wensen elkaar toe dat we in 2024 aanleidingen ervaren om de lofzang aan te heffen. Laten we bidden dat oorlogen ophouden, dat mensen in vrede zullen samenleven en dat er ruimte komt om de schepping als kostbaar geschenk van onze Schepper te koesteren.

We wensen u, beste lezer, energie en ook vreugde toe bij het werk in de wijngaard van de HEER.  We hopen als classis voor het jaar 2024 prettig met u samen te werken. Het ontbreekt ons niet aan goede intenties. Er is een nieuw beleidsplan gemaakt voor de periode 2024-2028 (klik hier); en wie het leuk vindt, kan nog eens terugbladeren in de bezinning op het kerkenwerk in het afgelopen jaar waar we als breed moderamen aandacht aan hebben gegeven (klik hier). Moge de HEER het werk van onze handen zegenen. 

Wilbert Dekker, preses classis Overijssel-Flevoland
Klaas van der Kamp, classispredikant
Jan Dirk Wassenaar, eerste scriba classis Overijssel-Flevoland 

Naschrift: Wilt u de column lezen van de classispredikant die RTV-Oost via de radio uitzendt op 31 december 2023: klik hier.