Inspiratiefestival Terschelling 2021 

Hieronder geef ik een foto-impressie van het inspiratieweekend op Terschelling van 22 tot 24 oktober 2021. De foto's geven een idee van de meer dan zestig onderdelen waaruit de 800 bezoekers konden kiezen. 

Ds. Mathilde de Graaff, ooit predikante in Bant en hier als organisator van het festival en predikante op Terschelling in gesprek met één van de bezoekers.

Enkele bezoekers waren te voet gekomen, vanaf Franeker en hier inmiddels beland voor de protestantse kerk op West; rechts Evelien Vrolijk tot voor kort verbonden aan onder meer de classis Overijssel-Flevoland als diaconaal consulente; links journalist Dick Vos en in het midden Sietske Visser van Nijkleaster.

Het havengebouw op West was één van de locaties waar deelnemers (hier twee deelnemers uit Den Haag) een polsbandje konden halen als teken van 'corona-veilig'. 

Ds. Karin van den Broeke, voorzitter van het ondersteunende bestuur bij het inspiratiefestival, met haar man Kees voor ET10 op Terschelling, één van de centrale locaties van het festival. In het bestuur hebben verder zitting: Pim Boven (Theologische Universiteit Kampen), Hendrik Klaas van der Wielen (eilandbewoner) en ds. Klaas van der Kamp (classispredikant).

Creative Vocals uit Twente verzorgde een muzikale tocht door de duinen bij het Groene Strand onder het motto: 'Met Rilke van tentje naar tentje', wie een idee wil hebben hoe dat klinkt, kan hier klikken voor een geïmproviseerde beeldopname van één minuut. 

Ds. Wim de Jong uit Goor als toeschouwer bij de Dodemanskisten op West-Terschelling.

Ds. Hetty Boersma uit Gramsbergen was met een hele delegatie van de kerkenraad naar Terschelling gekomen.