Online bijpraten over Zuid-Afrika

 

Mensen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen in Zuid-Afrika kunnen zich op donderdag 5 november digitaal laten bijpraten. Zoals bekend onderhoudt de classis Overijssel-Flevoland in het bijzonder een relatie met de zuidpunt van Afrika, waar ooit Jan van Riebeeck in de zeventiende eeuw zijn handelspost opzette. Kerk in Actie stelt diakenen, leden van zwo-commissies en andere geïnteresseerden in de gelegenheid van 20.00 uur tot 21.30 uur kennis te nemen van de jongste ontwikkelingen.

Evelien Vrolijk, consulente voor Kerk in Actie, schrijft in een toelichting: ‘We hadden allemaal zo gehoopt van niet, maar wederom zijn het weken waarin onzekerheid, angst en ziekte overheersen. Juist dan is het goed en belangrijk elkaar te ontmoeten, van elkaar te horen, samen te bidden en gewoon te zijn. Op locatie kan dat nu helaas niet, maar graag nodig ik u uit om op donderdag 5 november mee te doen aan een online ontmoeting over Zuid-Afrika, speciaal voor de classis Overijssel-Flevoland’.

 

De deelnemers krijgen de volgende agenda gepresenteerd:
* Ze horen hoe het in Zuid-Afrika gaat;
* Ze vernemen hoe Kerk in Actie mensen bij het werk betrekt;
* Ze bekijken het nieuwe magazine over de samenwerking tussen Overijssel-Flevoland en Zuid-Afrika;
* Ze ontmoeten en inspireren ook elkaar.

Wie mee wil doen, kan zich gratis aanmelden via het mailadres van de consulente:  e.vrolijk@protestantsekerk.nl. Na aanmelding krijgen de deelnemers de aanmeldlink voor Google Meet en alle nadere informatie.