Jeugdwerkavond in Zwolle

Het jeugdwerk van de Protestantse Kerk komt in Zwolle met een training voor vrijwilligers die actief zijn in het jeugdwerk. De toerusting is bedoeld om deelnemers kennis en vaardigheid aan te reiken om met jongeren te werken aan een thuisplek binnen de kerk. De bijeenkomst voor Overijssel-Flevoland vindt plaats in Zwolle, in de Stinskerk (Westenholterweg 19) op donderdag 27 september en begint om 19.00 uur. De bijeenkomst is gratis.

Het officiële thema van de avond is: De kerk als thuisplek voor kinderen en jongeren. Naast een plenair gedeelte zijn er drie workshops. Men kan kiezen uit: Growing Young (resultaten van een Amerikaans onderzoek om jongeren bij de kerk te betrekken), Warmte en onderlinge verbinding in de kerkdienst, Neem kinderen en jongeren serieus, Tips & Tools, Talentontwikkeling en Maak je kerk kind- en jongerenproof.

De bijeenkomst is ideaal voor mensen die in de kerk werken met kinderen en jongeren. In kort bestek krijg je een update van relevante informatie. Door de variatie in workshops kan je je eigen behoefte aan informatie op maat invullen. 

Meer informatie en opgave: klik hier